2105059239 6984460426 Πρωταγόρα 74, Ίλιον Αττικής 13232 avzotisnikos@gmail.com, biethellas@gmail.com
hero image
 

Βιοτεχνία Εξαρτημάτων Τεντοποιίας - Κατασκευή - Εμπορία - Φασόν - Σχεδιασμός - Παραγωγή - Πλαστικό - Μέταλλο | Ίλιον Αττικής  

 

 
Η βιοτεχνία κατασκευής και εμπορίας εξαρτημάτων τεντοποιίας ΒΙ.Ε.Τ. που βρίσκεται στο Ίλιον Αττικής, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ιδρύθηκε το 1970 από τον Βασίλειο Ν. Αυζώτη προσφέροντας από τότε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα εξαρτημάτων τεντών στο τομέα του χονδρεμπορίου.

Από το 2022 η επιχείρηση περνάει σταδιακά στα χέρια της επόμενης γενιάς και του Νικολάου Κ. Αυζώτη, όπου με πίστη στα χνάρια της εξέλιξης και της συνέπειας, αξιοποιεί την εμπειρία και την εύρωστη εμπορική παρουσία της στην αγορά, έτσι ώστε η ΒΙ.Ε.Τ. να συνεχίζει ν’ αποτελεί αξιόπιστο προμηθευτή για επαγγελματίες κι εμπόρους.

Η ΒΙ.Ε.Τ. αποτελεί έναν πιστό και σταθερό σύμμαχο των επαγγελματιών αυτών που ασχολούνται με την κατασκευή, τη συντήρηση και τον εξοπλισμό τεντών, επειδή διαθέτει ένα ευρύ κατάλογο εξαρτημάτων, από τις κορυφαίες και πιο προηγμένες τεχνολογικά μάρκες, διασφαλίζοντας όσους συνεργάζονται μαζί μας στη διάθεση των καλύτερων εργαλείων για τη δημιουργία τεντών υψηλής ποιότητας.
 

 

 

 
 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΙ.Ε.Τ. ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ;
 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΦΗΣ
Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα
και επιλεγμένα με προσοχή για να προσφέρουν
υψηλή ποιότητα και αντοχή στον χρόνο.


 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Κατανοούμε τις ανάγκες της κατασκευής των
τεντών και παρέχουμε εξειδικευμένα προϊόντα
που καλύπτουν κάθε απαίτηση.


 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες
τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο,
προσφέροντας σύγχρονες λύσεις.


 
 
 
 

 

 

 

 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Στην βιοτεχνία μας αντιμετωπίζουμε κάθε προϊόν μας με προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, από μηχανικά εξαρτήματα μέχρι πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της αυτοματοποίησης και του ψηφιακού ελέγχου.

Εξειδικευόμαστε στη χονδρική πώληση, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές στους επαγγελματίες πελάτες που αγοράζουν μεγάλες ποσότητες εξαρτημάτων για τέντες.
 

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
άμεσα για να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας.


Επικοινωνία