2105059239 6984460426 Πρωταγόρα 74, Ίλιον Αττικής 13232 avzotisnikos@gmail.com, biethellas@gmail.com

 

 

 

 

Βιοτεχνία Εξαρτημάτων Τεντοποιίας - Κατασκευή - Εμπορία - Φασόν - Σχεδιασμός - Παραγωγή - Πλαστικό - Μέταλλο | Ίλιον Αττικής


 
 
 
Η βιοτεχνία κατασκευής και εμπορίας εξαρτημάτων τεντοποιίας BI.E.T. που βρίσκεται στο Ίλιον Αττικής, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ιδρύθηκε το 1970 από τον Βασίλειο Ν. Αυζώτη προσφέροντας από τότε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα εξαρτημάτων τεντών στο τομέα του χονδρεμπορίου.

Από το 2022 η επιχείρηση περνάει σταδιακά στα χέρια της επόμενης γενιάς και του Νικολάου Κ. Αυζώτη, όπου με πίστη στα χνάρια της εξέλιξης και της συνέπειας, αξιοποιεί την εμπειρία και την εύρωστη εμπορική παρουσία της στην αγορά, έτσι ώστε η ΒΙ.Ε.Τ. να συνεχίζει ν’ αποτελεί αξιόπιστο προμηθευτή για επαγγελματίες και εμπόρους.Περισσότερα
 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

 

 
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ

Η ΒΙ.Ε.Τ., επειδή διαθέτει ένα ευρύ κατάλογο κατασκευής εξαρτημάτων και συνεργάζεται με τις κορυφαίες και πιο προηγμένες τεχνολογικά μάρκες, αποτελεί έναν πιστό και σταθερό σύμμαχο των επαγγελματιών που ασχολούνται με την κατασκευή, τη συντήρηση και τον εξοπλισμό συστημάτων σκίασης, διασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο την υψηλή ποιότητα των εργασιών τους μέσω της διάθεσης των καλύτερων εξαρτημάτων.


Περισσότερα
 
 

 

 

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η βιοτεχνία μας προσφέρει εξαρτήματα
τεντών υψηλής ποιότητας που διακρίνονται
για την αντοχή τους ακόμη
και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
Οι επαγγελματίες έμποροι στον χώρο
των τεντών μπορούν να βασίζονται σε
εμάς για την προμήθεια των
εξαρτημάτων που χρειάζονται.

ΣΕ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ
Προσφέρουμε τα εξαρτήματά μας
σε χονδρική τιμή, επιτρέποντας σας
να αγοράζετε μεγάλες ποσότητες
υλικών με οικονομικότερο κόστος.
 

 

 

 

 
ΦΑΣΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η βιοτεχνία μας ΒΙ.Ε.Τ. αναλαμβάνει επίσης το σχεδιασμό και τη παραγωγή injection πλαστικών και μεταλλικών αντικειμένων (φασόν) για την κατασκευή καλουπιών,  χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας σχεδιαστικά προγράμματα.


Περισσότερα
 

 

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
άμεσα για να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας.


Επικοινωνία
 
 
 
 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στον κλάδο των τεντών, από τα υλικά κατασκευής και τα μηχανικά εξαρτήματα μέχρι τις πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της αυτοματοποίησης και του ψηφιακού ελέγχου.


Περισσότερα