2105059239 6984460426 Πρωταγόρα 74, Ίλιον Αττικής 13232 avzotisnikos@gmail.com, biethellas@gmail.com
hero image

 

 

Βιοτεχνία Εξαρτημάτων Τεντοποιίας - Κατασκευή - Εμπορία - Φασόν - Σχεδιασμός - Παραγωγή - Πλαστικό - Μέταλλο | Ίλιον Αττικής  


Η βιοτεχνία μας ΒΙ.Ε.Τ. αναλαμβάνει επίσης το σχεδιασμό και τη παραγωγή injection πλαστικών και μεταλλικών αντικειμένων (φασόν) για την κατασκευή καλουπιών,  χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας σχεδιαστικά προγράμματα και τηρώντας τις ποιοτικές προδιαγραφές, παρέχουμε οικονομικές και σίγουρες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που αναζητούν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
 

 

 

 
 
 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ

Ο σωστός σχεδιασμός αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για την σωστή λειτουργία και την ποιότητα του καλουπιού, γι’ αυτό στη μελέτη και τον σχεδιασμό χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας σχεδιαστικά προγράμματα Cad/Cam φροντίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, περιλαμβάνοντας όλα τα στοιχεία που αφορούν την λειτουργία του καλουπιού, τα οποία είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προϊόντος.

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ

Στην βιοτεχνία μας ΒΙ.Ε.Τ. η επιλογή των υλικών για την κατασκευή του καλουπιού γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του προϊόντος, χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα από ειδικούς χάλυβες, οι οποίοι περνούν από θερμικές κατεργασίες σκληρότητας για να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και για να επεκτείνουμε τον χρόνο ζωής του καλουπιού, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες μας τις ορθότερες λύσεις για τις ανάγκες τους.
 
 

 

 

 
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα από εργαλειομηχανές υψηλής τεχνολογίας που απαιτούνται για την κατασκευή των καλουπιών κι έτσι βρισκόμαστε στη πλεονεκτική θέση να κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου ένα καλούπι, τηρώντας τις ποιοτικές προδιαγραφές και παρέχοντας έτσι οικονομικές και σίγουρες λύσεις.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ
Στην ΒΙ.Ε.Τ. υποστηρίζουμε τη συντήρηση του εξοπλισμού που είναι κι αυτή απαραίτητο κομμάτι της παραγωγής, φροντίζοντας για την εύρυθμη λειτουργία του καλουπιού εντός του εργοστασίου μας για την αποφυγή απρόοπτων παραγόντων.
 

 

 

 
 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η βιοτεχνία μας ΒΙ.Ε.Τ. διαθέτει μηχανές Injection νέας τεχνολογίας με δυνατότητα παραγωγής έως και 400 γραμμάρια αντικείμενα καθώς και κρουστικές πρέσες από 6Τ έως 350Τ για την παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων.


 
 
 

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
άμεσα για να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας.


Επικοινωνία