2105059239 6984460426 Πρωταγόρα 74, Ίλιον Αττικής 13232 avzotisnikos@gmail.com, biethellas@gmail.com
hero image

 

 

Βιοτεχνία Εξαρτημάτων Τεντοποιίας - Κατασκευή - Εμπορία - Φασόν - Σχεδιασμός - Παραγωγή - Πλαστικό - Μέταλλο | Ίλιον Αττικής  


Η βιοτεχνία μας ΒΙ.Ε.Τ. προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων και εξαρτημάτων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε χονδρική τιμή που αναζητούν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στην προμήθεια των υλικών τους.

Με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των συστημάτων σκίασης, η εταιρεία μας συμβάλλει στη δημιουργία εξωτερικών χώρων προστατευμένων από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα βοηθά στην αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

 
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

 

 
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Με μια πλούσια εμπειρία πολλών ετών στον τομέα των τεντών και έναν προσεκτικά επιλεγμένο κατάλογο προϊόντων, έχουμε αναδειχθεί ως αξιόπιστος προμηθευτής για εμπόρους που αναζητούν υψηλής ποιότητας εξαρτήματα τέντας για τις επιχειρήσεις τους. Οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας, μας έχουν δώσει την δυνατότητα να κατανοήσουμε ακριβώς τις ανάγκες τους και να προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται σε αυτές.

 
 
 

 

 

 

 
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ;

Κατασκευάζουμε εξαρτήματα τέντας με προσοχή, ερευνώντας και δοκιμάζοντας τα προϊόντα μας προτού τα προσφέρουμε στους πελάτες μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και διατηρούν την αισθητική τους για πολλά χρόνια.

Στον κατάλογό μας περιλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων συστημάτων σκίασης, συμπεριλαμβανομένων υφασμάτων, σκελετών, ρολών, αξεσουάρ κ.α.. Αυτή η ποικιλία επιτρέπει στους εμπόρους να επιλέγουν τα κατάλληλα προϊόντα που θα προσφέρουν στους πελάτες τους τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους.
 

 

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
άμεσα για να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας.


Επικοινωνία
 
 
 
 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

 
 

 

 

Στον τομέα της τεντοποίησης, η σωστή προμήθεια είναι κρίσιμη για την επιτυχία των επιχειρήσεων οπότε εάν είστε επαγγελματίας
έμπορος στον χώρο των τεντών στην ΒΙ.Ε.Τ. κατασκευάζουμε και παρέχουμε πολλά είδη εξαρτημάτων και υλικών τεντοποίησης.Περισσότερα